Val

Kom och hjälp oss vinna

Nu är det snart dags att dra igång valrörelsen. Materialet är på plats, de lokala foldrarna är klara och värmen håller i sig… Och valtemperaturen stiger ytterligare. Det enda som behövs är fler valarbetare. Vill du vara med och hjälpa till finns det säkert något att göra.

Planeringen ser ut så här: 

Nu i helgen 29-30/7 börjar vi med ”bladningen” av det lokala valutskicket. Vi träffas på lokalen på lördag och söndag kl. 11.00, samt hela nästa vecka från kl. 18.00. Vi bjuder på mat, politiska diskussioner och trevlig samvaro. Alla som kan och vill hjälpa till är jättevälkomna. Det går bra att ta hem lite material och arbeta hemma. All hjälp uppskattas, då det är 36 000 foldrar som ska skickas ut.

  • 17/8 öppnas valboden utanför Domus. Vi kommer att hålla öppet kl. 11.00 till 18.00 varje dag fram till valet. Har du lust att stå där och träffa väljarna eller bara umgås lite är du välkommen! Vi sätter ihop ett schema på medlemsmötet, så hör gärna av dig med vilka dagar du har möjlighet att stå.
  • Varje lördag i augusti kommer vi hålla torgmöte utanför Domus kl. 11.00 och på Lilla Torg kl. 12.00 Vill du hålla korta appelltal, dela flygblad eller helt enkelt prata med väljarna, hör av dig!!
  • Lördagen den 19:e augusti kommer partidistriktet på besök, med samtliga riksdagskandidater för en antirasistisk valupptakt. Målsättningen är att ingen som rör sig i staden skall ha missat att Vänsterpartiet är det antirasistiska alternativet i höstens val.

Som ni märker finns det arbetsuppgifter till alla och envar om vi skall lyckas med att kasta dagens kommunala majoritet ur sadeln och få till en mer solidarisk politik. Alla behövs! Så vänta inte en sekund längre!

Anmäl dig till Mikael Persson på 070-638 06 59 [email protected] eller Ruzica Stanojevic på 070-826 44 40 [email protected] och ställ upp i valrörelsen.

Dela den här sidan:

Kopiera länk