Val

Brev från Jonas Sjöstedt

Hej,

Nu är valet över och precis som vi hade hoppats gick Vänsterpartiet starkt framåt. Det är en rejäl framgång för alla som vill se ett bättre och jämlikare Sverige. Det är till stor del er förtjänst, alla ni fantastiska valarbetare som lagt ner timma efter timma på att jobba för en röd valseger.

Trots att jag inte kan tacka er alla personligen vill jag göra ett försök: Tack till dig som delat flygblad på torget. Tack till dig som gått till ringstugan och övertygat väljare om att rösta V. Tack till dig som tagit debatten på nätet och i fikarummet. Tack till dig som gett uppmuntrande hejarop i sociala medier, eller som har kommit fram och sagt hej på möten runt om i landet. Det hade aldrig gått utan er. Den här valrörelsen har gång på gång visat hur starka vi är tillsammans.

Väljarna har den här mandatperioden kunnat se att vi fått igenom massor av bra politik och vi har haft en fantastisk valrörelse med mängder av människor som har strömmat till för att få vara med och förändra Sverige, bort från ökade klyftor och rasistiska strömningar. Väljarna har nu sagt att de tycker om att vi står fast vid våra värderingar.

Det kommer vi fortsätta med. Tillsammans bygger vi vidare på den folkrörelse som denna valrörelse visat att vi är. För vi är en kraft att räkna med och vi är vår tids vänsterrörelse. Nu gäller det att hålla i och rekrytera ännu fler medlemmar!

Allt gott,
Jonas

 

sidansvarig: Rolf Nilsson

Dela den här sidan:

Kopiera länk