Val

Vänsterpartiet Kristianstads valvaka

19:e september kl 19.00

FUB Kulltorpet, Ällingavägen 24

Efter en rolig men arbetsam valrörelse, samt en valdag med valsedelsutdelning hela dagen, samlas vi på kvällen för att äta gott och invänta valresultatet tillsammans. Alla medlemmar, sympatisörer och andra nyfikna är välkomna att delta.

Enligt partiföreningens tradition kommer smörgåstårtan att serveras. Utöver detta är alla som vill välkomna att ta med sig något. Men glöm inte det viktigaste, ett glatt humör och en positiv inställning inför presenterandet av rösträknandet.

Strax efter kl. 20.00 kommer de första rapporterna om riksdagsvalet och någon gång kring kl. 22.00 bör vi veta hur det gått lokalt och om det finns möjligheter för att ändra på kommunalpolitiken i solidarisk riktning.

För eventuella frågor ring 070-638 06 59

Då vi misstänker att vi kan bli ganska många på valvakan har vi denna gång flyttat det hela från partilokalen till FUB’s kursgård, som ligger strax norr om Österäng. Lokalen är också en av kommunens mest tillgängliga, så både barnvagnar, rullstolar, rullatorer och allt annat som kan tänkas är synnerligen välkomna.

Dela den här sidan:

Kopiera länk