Vänsterpartiet i Kristianstad

Socialistiskt första maj 2010

Jävlas inte med arbetarklassen

Kristianstads vänster organiserar gemensamt demonstrationståg

Årets demonstration samlas på Domustorget kl. 11.30 och kommer även att komma tillbaka till Domustorget för tal från cirka 12.20.

Årets 1:a maj firande kommer precis som de senaste åren att vara ett samarrangemang mellan de olika grupper i kommunen som finns på vänsterkanten. Vi är alla överens om att ordna ett 1:a maj tåg för den breda vänstern där vi inte sticker under stol med vilka organisationer vi tillhör men huvudsakligen inriktar oss på ett brett arrangemang för hela den radikala delen av Kristianstads arbetarrörelse. Vi kommer att ha organisationsfanor i täten men i övrigt är tanken att de röda fanorna och banderoller med budskap vi alla kan ställa upp på skall dominera tåget.

Huvudparollerna för demonstrationen kommer att vara:

– Socialistisk 1 maj

– Jävlas inte med arbetarklassen

Demonstration som organiseras gemensamt av Vänsterpartiet, Ung Vänster, Kommunistiska Partiet och Revolutionär Kommunistisk Ungdom kommer att samlas på Domustorget kl. 11.30 och kommer även att komma tillbaka till Domustorget för tal från cirka 12.20. Respektive Ungdomsförbund kommer att tala redan på samlingen medan övriga tal kommer att hållas efter demonstration.

Både vid samlingen och efter demonstrationen kommer det att finnas försäljning av grillad korv och musikunderhållning mellan talen.

Sätt gärna ut de bifogade affischerna där de kan ses av arbetskamrater, släkt och vänner som ni tycker bör delta i demonstrationen och givetvis kom själv och gör 1:a maj till en verklig arbetarrörelsens högtidsdag.

Vill också passa på och informera om Vänsterpartiet Hässleholms 1:a maj möte. Detta kommer att hållas i Hässleholms Hembygdspark kl. 15.00. Tal kommer att hållas av ruzica Stanojevic samt lokala representanter från Ung Vänster och Vänsterpartiet. I samband med mötet kommer det att bjudas på musikunderhållning av the Great Decay och korvgrillning.

Dela den här sidan:

Kopiera länk