Vänsterpartiet i Kristianstad

Kommunalpolitiskt handlingsprogram

Vänsterpartiet Kristianstad har påbörjat arbetet med sitt handlingsprogram inför valet nästa år. På medlemsmötet den 2:e november diskuterades programmets övergripande innehåll och utformning.
Beslutet som togs innebär att ett längre program skrivs, som kan fungera som riktmärke för den kommunalpolitiska verksamheten under hela nästa mandatperiod. Mötet beslutade också om att inkludera följande delar i programmet:
Antirasism
Arbete
Bostadspolitik
Feminism
Handikapp
Kollektivtrafik
Kultur/fritid
Miljö
Personalpolitik
Socialpolitik
Utbildning/skola
Äldreomsorg

Förutom att fungera som riktmärke i det kommande arbetet fanns det också planer på att framställa en kortversion som kan skickas ut till samtliga hushåll i kommunen med en kortfattad redogörelse av vilka krav partiet ställer i valet 2006.

Partiföreningen inbjuder nu alla medlemmar och sympatisörer att delta i framtagandet av programmet. Alla som har åsikter om vad som bör stå (eller för den delen inte stå) och vilka krav som partiföreningen bör ställa, kan lämna dem antingen på hemsidans gästbok, till partiföreningens e-post [email protected] eller till föreningens ordförande Mikael Persson på tel 044-13 31 49/070-638 06 59 eller e-post [email protected]

Dela den här sidan:

Kopiera länk